Taidehistorian perusopinnot (25 op)

Kurssille ei voi ilmoittautua. Siirry takaisin kurssilistaukseen.

Kurssin nimi: Taidehistorian perusopinnot (25 op)

Opinnot tarjoava oppilaitos: Tampereen kesäyliopisto

Opintojakson koodi: 195900

Laajuus opintopisteinä: 25.00

Opintojakson nimi: Taidehistorian perusopinnot (25 op)

Opintojakson alkamisajankohta: 04.02.2023

Opintojakson päättymisajankohta: 30.06.2024

Paikka:

Tampere


Kuvaus:

Vastaava yliopisto

Lapin yliopisto

Sisältö

Taidehistorian oppiaineen tutkimus- ja opetusalaan kuuluu koko visuaalinen kulttuuri. Taidehistorian avulla tutustut kuvataiteiden, arkkitehtuurin, taideteollisuuden, muotoilun sekä luonnonmaiseman, rakennetun ympäristön ja muun esinemaailman ilmiöihin sekä lappilaiseen, pohjoiseen ja arktiseen taiteeseen. Taidehistorian opinnot tarjoavat ajankohtaisia tutkimuksellisia näkökulmia ja yleissivistävää tietoa sekä syventävät visuaalisen kulttuurin ymmärtämistä.

Aikataulu

Opinnot alkavat Johdatus visuaaliseen analyysiin opintojaksolla keväällä 2023.

Opintojaksoja koskevat tarkemmat tiedot löytyvät opintokokonaisuuteen kuuluvat opintojaksot -linkkien alta.

Opintokokonaisuus alkaa Johdatus visuaaliseen analyysiin -opintojaksolla. Alla ensimmäisen opintojakson aikataulu:

La 4.2. klo 10–15.15 (6 h) Suvituuli-opetustilassa tai vaihtoehtoisesti etänä Zoomilla (hybridi)

Ti 14.2. klo 17–19.30 (3 h) etänä Zoomilla

Ti 7.3. klo 17–19.30 (3 h) etänä Zoomilla

La 11.3. klo 10–15.15 (6 h) etänä Zoomilla

La 18.3. klo 10–15.15 (6 h) etänä Zoomilla

Ilmoittautuminen

Opintokokonaisuuden kokonaishinta on 625 €, josta 330€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Toinen erä opintomaksua (295 €) laskutetaan syyskuussa 2023. Lapin avoimen yliopiston rekisteröintimaksu 35 € sisältyy opintomaksuun. Ohjeet avoimeen yliopistoon rekisteröitymisestä lähetetään sähköpostilla ennen opintokokonaisuuden alkua.

Toisen asteen yhteistyö

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien Tampereen seudun toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat hakea oman oppilaitoksensa kautta oikeutta osallistua Tampereen kesäyliopiston järjestämiin avoimiin yliopisto-opintoihin ja korkeakoulujen opetussuunnitelmien mukaisiin kieliopintoihin maksutta. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat oppilaitokset näet (https://tampereenkesayliopisto.fi/opiskelijalle/toisen-asteen-opiskelijoille/)

Opintokokonaisuuden normaalihinta on 625 euroa.

Toisen asteen opiskelijoiden ilmoittautuminen

Jos opiskelet jossain yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvassa toisen asteen oppilaitoksessa, ilmoittaudu opintoihin Korota-tarjottimen kautta avautuvalla e-lomakkeella. Pääset Korota-tarjottimelle (https://tampereenkesayliopisto.fi/opiskelijalle/toisen-asteen-opiskelijoille/)

Lisätietoja

Koulutuskoordinaattori Leena Leiniö-Rönkkö p. 040 015 2888

Tiedot on julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautuminen

Kun täytät alla olevasta Ilmoittaudu opintojaksolle -linkistä avautuvan ilmoittautumislomakkeen, se menee opinto-ohjaajallesi, joka voi hyväksyä tai hylätä ilmoittautumisesi, ja sen jälkeen oppilaitoksesi rehtorille/koulutuspäällikölle, joka päättää maksuttoman tai osittain tuetun opinto-oikeuden myöntämisestä.

Opintojen peruuttaminen

Ellet jostain syystä otakaan saamaasi opiskelijapaikkaa vastaan, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi opinnot tarjoavan korkeakoulun toimistoon. Jos jätät saapumatta kurssille ilmoittamatta peruutuksesta etukäteen tai keskeytät opintosi muusta syystä kuin lääkärintodistuksella osoitetun sairauden vuoksi, peritään koko opintomaksu sinulta itseltäsi. Jos joudut keskeyttämään jo aloittamasi opinnot, ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti ja toimita kopio lääkärintodistuksesta korkeakoululle.


Ilmoittautuminen alkaa: 12.09.2022

Ilmoittautuminen päättyy: 15.01.2022


Kurssille ei voi ilmoittautua. Siirry takaisin.