Kemian kertauskurssi abiturienteille, kurssi 2 (etäopetus) 2 op

Takaisin Ilmoittaudu

Kurssin nimi: Kemian kertauskurssi abiturienteille, kurssi 2 (etäopetus) 2 op

Opinnot tarjoava oppilaitos: Tampereen kesäyliopisto

Opintojakson koodi: 717402

Laajuus opintopisteinä: 2.00

Opintojakson nimi: Kemian kertauskurssi abiturienteille, kurssi 2 (etäopetus) 2 op

Opintojakson alkamisajankohta: 24.07.2023

Opintojakson päättymisajankohta: 03.08.2023

Paikka:

Verkkokurssi (ei lähiopetusta)


Kuvaus:

Ajankohta

24.7.–3.8.2023 (9 kertaa):ma–pe 24.–28.7. ja ma–ti 31.7.–1.8. klo 9.15–12.45,ke 2.8. klo 9.15–12.15 koe Moodlessa jato 3.8. klo 9.15–10.45 kokeen palautus ja kertausKurssi suoritetaan verkko-oppimisympäristössä. Ei lähiopetusta. Opetuksessa käytetään Moodle-oppimisympäristöä ja Teams-verkkokokousjärjestelmää. Opiskelijalla tulee olla käytössään tietokone sekä toimiva nettiyhteys ja mikrofoni sekä kamera.

Opettaja

FM Irene Uski

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti kemian ylioppilaskokeeseen syksyllä 2023 osallistuville lukio-opiskelijoille.

Sisältö

Kurssilla kerrataan tärkeimmät asiat kemian pakolliselta ja syventäviltä kursseilta sekä perehdytään aikaisempiin yo-kokeisiin. Kurssista saa tukea omalle opiskelulle.

Kemian kertauskurssin keskeiset sisällöt

esitehtäväperusohjeistus kemian yo-kokeeseenedellisten vuosien yo-tehtäviin tutustumista ja vastaustekniikan opastustaKE1-KE5 –kurssien keskeisimpien asioiden kertaaminen ja punaisen langan etsiminen kursseistayo-harjoituskoe ja sen arviointi ja läpikäyminen yhdessä

Oppimateriaali

Ota lukemiseen avuksi ja kurssille mukaan omat KE1, KE2, KE3, KE4 ja KE5 -kurssien kirjat!Lisäksi käytetään opettajan Moodlessa jakamaa materiaalia.

Tarvitset kurssilla oman tietokoneen, jossa on MarvinSketch, laskin- ja piirto-ohjelmat.

Suoritustapa

Etäopetus 30 oppituntia (à 45 min.) ja itsenäinen työskentely 17 tuntia sekä yo-harjoituskoe 3 tuntia

Kurssi arvioidaan hyväksytty/hylätty-periaatteella. Hyväksytty-merkintä edellyttää esitehtävän tekemistä, säännöllistä läsnäoloa kurssilla, aktiivista osallistumista opetukseen ja välitehtävän tekemistä sekä kirjallisen yo-harjoituskokeen läpäisemistä.

Vastaavuus

Hyväksytysti suoritetun kurssin voi sisällyttää lukion opintosuunnitelmaan valinnaisena kurssina. Asiasta tulee sopia omassa oppilaitoksessa.

Toisen asteen yhteistyö

Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvien Tampereen seudun toisen asteen oppilaitosten opiskelijat voivat hakea oman oppilaitoksensa kautta oikeutta osallistua Tampereen kesäyliopiston järjestämille reaaliaineiden kertauskursseille alennetulla hinnalla. Opiskelijan omavastuuosuus maksusta on 50 €. Yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvat oppilaitokset näet (https://tampereenkesayliopisto.fi/opiskelijalle/lukio-opiskelijoille/).

Toisen asteen opiskelijoiden ilmoittautuminen

Jos opiskelet jossain yhteistyösopimuksen piiriin kuuluvassa toisen asteen oppilaitoksessa, ilmoittaudu opintoihin Korota-tarjottimen kauttaavautuvalla e-lomakkeella viimeistään 29.5.2023. Pääset Korota-tarjottimelle (https://tampereenkesayliopisto.fi/opiskelijalle/lukio-opiskelijoille/).

Kurssin käyneiden kommentteja

Tosi tosi hyödyllinen kurssi ja harjoitus yo-koe antoi suuntaa ja vinkkejä alueista/aiheista mitä kannattaa vielä harjoitella.Hyödyllinen kurssi, missä käytiin läpi monipuolisesti kurssien aiheita. Antoi myös hyvän kuvan omasta osaamisesta.Nautin kurssilla olosta. Toivoisin, että samantapaisia järjestettäisiin myös koulun ohella lisäapuna.Oli hyödyllinen. Opin paljon ja kertauksen avulla muistin helpommin jo käytyjä asioita.Oli kiva, kun käytiin monta eri yo-koetta läpi.

Tiedot on julkaistu ennakkotietoina. Muutokset mahdollisia.

Ilmoittautuminen

Kun täytät alla olevasta Ilmoittaudu opintojaksolle -linkistä avautuvan ilmoittautumislomakkeen, se menee opinto-ohjaajallesi, joka voi hyväksyä tai hylätä ilmoittautumisesi, ja sen jälkeen oppilaitoksesi rehtorille/koulutuspäällikölle, joka päättää maksuttoman tai osittain tuetun opinto-oikeuden myöntämisestä.

Opintojen peruuttaminen

Ellet jostain syystä otakaan saamaasi opiskelijapaikkaa vastaan, sinun tulee ilmoittaa siitä välittömästi opinnot tarjoavan korkeakoulun toimistoon. Jos jätät saapumatta kurssille ilmoittamatta peruutuksesta etukäteen tai keskeytät opintosi muusta syystä kuin lääkärintodistuksella osoitetun sairauden vuoksi, peritään koko opintomaksu sinulta itseltäsi. Jos joudut keskeyttämään jo aloittamasi opinnot, ilmoita asiasta mahdollisimman nopeasti ja toimita kopio lääkärintodistuksesta korkeakoululle.


Ilmoittautuminen alkaa: 10.03.2023

Ilmoittautuminen päättyy: 29.05.2023